Confesându-i-se celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey, actrița Susan Sarandon,€“ cunoscută pentru implicarea activă în cauze civice şi sociale, îi mărturisea acesteia că are oroare de a vorbi în public.
Totuși, adaugă Sarandon, și mai rău este să nu spui ceea ce crezi, să te lași dominat de frica de a vorbi, de a spune lucrurilor pe nume. Am constatat, completează ea, că de la o anumită vârstă nu mai regreți ceea ce ai făcut, ci tocmai ceea ce n-ai avut curaj să faci! Dacă fac ceva greșit, spune Susan, îmi cer scuze și gata, dar nu mi-aș putea ierta niciodată dacă, lăsându-mă cuprinsă de teamă, n-aș spune ceea ce am de spus.
Oricât de dificil ți se pare, deci, să ieși din rând și să-ți asumi misiunea de a vorbi în public, nu renunța! În loc să te gândești la ce ar putea merge rău, imaginează-ți cum poți schimba lucrurile în bine, pentru ceilalți, dar și pentru tine. Acceptă provocarea, ieși din zona ta de confort și gustă din plin plăcerea de a le împărtăși și celorlați ideile tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.