Florentina este probabil cel mai indisciplinat cursant pe care l-am avut vreodată. Iar în ultimii șapte ani, de când tot susțin cursuri și ateliere de comunicare la Centrul Succes Personal si Cursuri Copii Ploiești, am avut de a face cu sute de elevi de toate vârstele. De la prichindeii de grădiniță, cărora trebuie să le predai și cele mai complexe noțiuni pe înțelesul lor și, mai ales, „în joacă”, până la adulții care doresc să-și descopere și dezvolte abilitățile de comunicare, n-am întâlnit vreunul mai fără astâmpăr decât ea.

Dacă o scapi din privire un moment, să nu te miri că n-o vei mai găsi unde ai lăsat-o, întrucât întotdeauna pare într-o cursă contracronometru, hotărâtă să doboare recordul neomologat al lui Napoleon la făcut lucruri simultan. Câteodată mă întreb dacă nu cumva a aflat secretul personajelor lui Philip K. Dick, bănuind-o sincer că măcar în câteva cazuri a reușit performanța – imposibilă în mod normal – de a fi prezentă în mai multe locuri în  același timp.

Poate așa se explică și cum a reușit cu o echipă mică dar inimoasă și care cred că s-a molipsit de la Florentina de pasiunea pentru provocări “imposibile (ca-n reclama Samsung cu “Fă ceea ce nu poate fi făcut!”) să reziste de șapte ani pe o piață, cea a cursurilor pentru copii și adulți, care la Ploiești este mai greu de anticipat și controlat până și decât cursul Bitcoin-ului.

În tot acest timp, Cursuri Copii și Succes Personal s-au adaptat și reinventat de fiecare dată când  a fost nevoie, pliindu-se nevoilor cursanților, dar păstrând standardele cu care i-a obișnuit pe cei care au devenit de-a lungul acestor ani nu doar clienții, dar și prietenii echipei coordonate de Florentina.

Inevitabil, a fost și multă muncă de pionierat, numeroase dintre cursurile și atelierele organizate aici fiind premiere pentru Ploiești și Prahova, de la cele de branding personal ori public speaking la cele de comunicare pentru adolescenți ori pentru copii în studioul Radio Junior.

Munca, multă, dar și satisfacțiile pe măsura acestor eforturi, toate la un loc au făcut ca timpul sa treacă atât de repede că nici nu știu când s-au scurs șapte ani de când Cursuri Copii și Succes Personal sunt o prezență activă în orașul nostru, dar și o garanție a lucrurilor făcute din și cu pasiune.

Pentru că, dacă pasiune nu e, nimic nu e! Din fericire, pasiunea și entuziasmul Florentinei Lungu ne-au contaminat pe toți cei care  am lucrat și lucrăm cu ea, astfel că puteți fi siguri că vom raspunde afirmativ  și de aici înainte multor provocări frumoase, la care vă invităm de pe acum să luați parte pentru a ne bucura și evolua împreună!

Să crești mare, Cursuri Copii Ploiești! La mulți ani, Succes Personal! Mult succes, Arielo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.