Cu o experiență de peste două decenii în presă, Claudius Dociu este un nume cunoscut publicului prahovean. Articolele publicate în ziare locale și naționale, dar și emisiunile realizate la radio și la televiziune, îl recomandă drept unul dintre cei mai echilibrați jurnaliști ai momentului. Redactor-șef al WYL TV și al postului de radio WYL FM, Claudius a făcut parte din echipa redacțională a primului cotidian independent din Ploiești, “Informația Prahovei”, a lucrat un deceniu pentru stația locală PRO FM și a fost gazda celui mai apreciat program matinal din istoria televiziunilor ploieștene (“Cu ziua-n cap”, la VPTV). În prezent, realizează la WYL TV emisiunile “Dialog 100%” și “Dezbaterile WYL TV”, iar la WYL FM emisiunea “Infoshow”, face parte din echipa de editorialiști a phon.ro și este editor al TravelOnTop.ro. Fondator în urmă cu mai bine de trei ani al primului club de Public Speakingdin Ploiești, licențiat in comunicare și trainer certificat, susține în mod constant cursuri de vorbit în public, atât pentru adulți, cât și pentru copii, implicându- se totodată cu entuziasm în susținerea unorproiecte locale precum “Keep Calm and Speak in Public!” sau Cercul Donatorilor Ploiești. Este autorul manualului „Arta vorbitului în public”, dedicat tuturor celor care vor să aprofundeze acest domeniu.

Testimoniale

Claudius Dociu este pentru mine unul dintre cei mai mari specialişti în public speaking din România. Claudius a ridicat public speaking-ul la rang de artă. Este un maestru al domeniului. Cuvintele sunt de prisos pentru a descrie suficient de bine ceea ce face Claudius. Recomand să participaţi la cursurile lui şi o să înţelegeţi ceea ce vreau să spun. Claudius vine mereu cu lucruri noi, cu fineţuri profesionale. Felicitări!”Mircea Chira, trainer public speaking, autorul„Ghidului vorbitorului in public” si al audiobook-ului „Vorbeste cu incredere in public”.

 

 

 

 

 

“Când discipolul este pregătit, maestrul apare, iar Claudius, atunci când vine vorba de Public Speaking, este un maestru.“Marian Rujoiu, manager Extreme Training, speaker motivațional , autor al “Bibliei negociatorului” 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.