Deloc intamplator, discursul este deseori comparat cu o constructie, care are nevoie de o fundatie pe care se intemeiaza totul, de ziduri care sa delimiteze incaperile, fiecare cu functia sa, de un acoperis care sa-i fereasca pe locuitorii ei de intemperii si de mobila care s-o transforme intr-un spatiu confortabil.
Cand va construiti discursul, ganditi-va la toate aceste aspecte si nu neglijati niciunul dintre ele! Stiti cu totii povestea celor trei purcelusi. Tineti minte casa primului? Cea din paie? E-adevarat ca a construit-o in doi timpi si trei miscari, insa nici n-a rezistat mai mult de atat cand lupul a inceput sa sufle asupra ei.
Daca aveti de gand, asadar, sa construiti ceva care sa dureze, un discurs care sa le mearga ascultatorilor la suflet si al carui mesaj sa le ramana in inima si–n gand, atunci trebuie sa construiti temeinic si sa folositi materiale de calitate. Veti avea nevoie, desigur, de mai mult timp si veti depune mai mult efort, insa, cand veti vedea rezultatele, veti vedea ca a meritat cu prisosinta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.