Cei care credeau că scumpirea abonamentelor TCE Ploiești n-are nicio legătură cu calitatea serviciilor oferite călătorilor vor fi surprinși plăcut să afle că, odată cu majorarea de la începutul lunii august a tarifelor, ploieștenii care apelează la transportul în comun vor beneficia de o serie de servicii suplimentare, gândite anume pentru a le spori confortul și satisfacția. Iată-le:

De la 1 august, călătorii care circulă pe rute precum precum 35, 35 barat, 202, 44 etc, vor beneficia de bagaj la hală, inclus în preț. Recomandarea conducerii TCE este ca niciun călător să nu abuzeze de acest serviciu și să nu tragă de mai mult de două cărucioare de cumpărături, indiferent de natura acestora (a cumpărăturilor). Pentru coșurile de supermarket, se va percepe în schimb un tarif suplimentar, egal ca valoare cu prețul unei călătorii de 2 lei, la propriu și la figurat.

Călătorii TCE beneficiază de posibilitatea de a-și alege locul în autobuz: în picioare, într-un picior sau chiar pe scară (această variantă fiindu-le recomandată nostalgicilor care și-au petrecut copilăria, adolescența și tinerețea pe scară – pe scara toboganului, pe scara blocului ori pe cea a autobuzului).

La cererea publicului, TCE introduce și serviciul cumpărături la bord. Astfel, șoferii, respectiv vatmanii TCE vor comercializa o gamă largă de bunuri de strictă necesitate precum, pe timpul verii, bere rece, evantaie și săpun, iar pe timpul iernii – vodcă, vin fiert, fulare și mănuși, care pot fi achiziționate chiar și pe caiet, cu plata la salariu, la pensie sau la Sfântu’ Așteaptă.

Aerul condiționat va fi inclus în prețul abonamentelor, precizează TCE. Astfel, veți putea respira condiționat, ceea ce înseamnă că nu vă împiedică nimeni să luați o gură, două de aer proaspăt, cu condiția să vă dați jos din autobuz, să prindeți un loc la geam sau să vă aduceți aerul de acasă într-o pungă etanșă.

În fine, dar nu în cele din urmă, având drept partener Filarmonica ploieșteană, ai cărei artiști s-au reprofilat (pentru salarii mai mari) drept controlori TCE, societatea ploieșteană de transport va organiza periodic concerte în autobuzele, tramvaiele și troleibuzele sale, cu piese de largă popularitate din lirica universală, alese de o comisie alcătuită din profesioniști precum Sandu Ciorbă, Vali Vijelie și Adi Șoferul Minune.

Totodată, conducerea TCE, fidelă principiului asumat de la instalarea în funcție, „Mersul pe jos face piciorul frumos”, așteaptă și de la beneficiari noi sugestii despre serviciile pe care le-ar putea introduce din luna septembrie, odată cu fireasca triplare a tarifelor practicate. Vă mulțumim!

Notă: Pentru conducerea TCE și cei din administrație care au avizat scumpirea abonamentelor o fi  nevoie să precizez că acesta este un pamflet? 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.