Două proiecte, 50 de donatori și peste 10.000 lei strânși în câteva ore plus… plus multă emoție, energie pozitivă și bucuria de a întâlni o mulțime de oameni frumoși. Asta a fost într-o frază întâlnirea din iulie 2016 a Cercului de Donatori Ploiești.

Cercul de donatori (2)

În urma acesteia, peste o mie de copii din grădinițele ploieștene vor primi la toamnă câte un caiet de lucru cu jocuri, exerciții și sfaturi practice pe înțelesul lor despre prevenirea incendiilor (cu desene realizate de Puiu Manu, o legendă a benzilor desenate românești), iar 25 (sau chiar mai mulți) elevi de clasa a XII-a cu posibilități materiale reduse vor primi culegeri și meditații în vederea examenului de bacalaureat.

Cercul de donatori (5)

Le mulțumesc celor din Cercul de Donatori pentru ocazia de a modera de câteva ediții acest eveniment și de a lua parte (inclusiv donând) la acest exercițiu minunat de generozitate colectivă pe care vi-l recomand tuturor!

Le mulțumesc de asemenea tuturor celor care au făcut posibilă și această ediție (donatori, ambasadori ai cauzelor, parteneri ai Cercului) și, nu în ultimul rând, lui Sorin Petculescu, pentru fotografii!

1 Comment

  1. Constantin Ilie

    Dacă nu știi ce să face te străduiești să afli . Întrebi un prieten, citești, afli câte ceva de unde poți,gândești și  faci ce trebuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.