Orice subiect, oricat de banal ar parea, poate deveni senzational – nu in sensul ieftin al cuvantului – daca stii cum sa-l abordezi. Oamenii pe langa care trecem au de cele mai multe ori povesti extraordinare, dar nu stiu sa le spuna. Nu vei afla niciodata aceste povesti daca nu vei avea curiozitatea de a incerca sa afli mai multe despre piesele care ne inconjoara si alcatuiesc puzzle-ul existentelor noastre. Afla-le, in schimb, istoriile si vei avea o perspectiva noua asupra lor. Depinde doar de tine sa faci asta, sa fii curios si sa intrebi, dar mai ales sa TE intrebi.
Nu e atat de greu. Pentru a avea o perspectiva proaspata asupra lumii inconjuratoare nu e nevoie sa te urci pe un zgarie-nori sau sa privesti imprejurimile printr-un telescop.Tot ce trebuie sa faci e sa plonjezi in adancul fiintei tale si sa gasesti ascuns undeva acolo, inlauntrul tau, copilul care erai candva. Copilul acela curios, care nu ezita sa intrebe “De ce?” si care voia sa afle tot despre tot. Anii au trecut, societatea si-a pus amprenta asupra ta si tu ti-ai pierdut curioztatea. Totusi, copilul se afla inca undeva acolo, strigand indurerat “ De ce? De ce m-ai abandonat? De ce nu mai vrei sa stii de mine? De ce? De ce?”
Elibereza-l si priveste lumea prin ochii lui! Vei vedea ca schimband perpectiva lumea capata alte dimensiuni, devine un intreg univers, in care orice este inca posibil. Straniu, cu cat tu esti mai mic, cu atat lumea este mai mare si posibilitatile- nelimitate. Vazand lumea de jos, poti face mult mai multe decat atunci cand o privesti de sus. Profita de asta, experimenteaza senzatia si bucura-te din plin de rezultate. Intr-o lume cat un univers, imaginatia nu are limite. Iar tu poti face orice. Inclusiv sa transformi banalul in senzational!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.